chatbot

Csökkenti az orrdugulást
Természetes és kíméletes
Tartósítószer - mentes

Aqua Maris® - Orrspray orrdugulás csökkentésére
Bg shape
Bg shape

Tiszta orrok, nyugodt napok!

Adriai tengervízzel kicsiknek és nagyoknak

Bg shape

Tiszta orrok, nyugodt napok!

Adriai tengervízzel már 15 napos kortól

Bg shape

Tiszta orrok, nyugodt napok!

Adriai tengervízzel már 6 hónapos kortól

Bg shape

Tiszta orrok, nyugodt napok!

Orrdugulás ellen - adriai tengervízzel

Bg shape

Az Aqua Maris® hatása
nátha és allergia ellen

Ajánlott megfázás, influenza és allergia esetén

Csökkenti az orrdugulást
Természetes és kíméletes
Tartósítószer - mentes
Csökkenti az orrdugulást
Természetes és kíméletes
Tartósítószer - mentes

Nátha vagy Allergia?

Tegye próbára a tudását az alábbi tünetválasztó segítségével!

A tüneteket húzza a megfelelő helyre.

A náthát és az allergiát könnyű összekeverni a tüneteik alapján, de az allergia kezelésének érdekében rendkívül fontos, hogy minél előbb fény derüljön a betegségre.

Nátha

Allergia

arrow icon arrow icon
Aqua Maris® interactive

Gratulálunk!

Ön jól tudja, mik a nátha és az allergia tünetei. Az alábbi gomb megnyomásával további információt kaphat a két betegségről.Hasznos tudnivalók


Újra játszom
Bg shape

-- Betöltés --

Stresszteszt

A nappali stressz komolyan akadályozhatja az esti elalvást, és az éjszakai pihentető nyugalmat. Töltse ki az alábbi tesztet, melyből megtudhatja, mekkora stressz éri az Ön szervezetét nap mint nap. Olvassa el a kérdést, majd adja meg az Önre leginkább jellemző választ. A kérdések kitöltése után megmutatjuk az Önre jellemző értékelést.


Ez nem én vagyok
Nem jellemző rám
Ritkán jellemző rám
Sűrűn előfordul velem
Mindig jellemző rám

Eredmény:

Önt magas stressz és hozzá társuló fáradság jellemzi, mely komoly kockázatot jelenthet az egészségre, így minden bizonnyal nagyon magas a krónikus stresszbetegség kockázata. Ezzel komolyan kell foglalkozni, megoldást találni a stressz okozó problémákra, akár szakember segítségét kérni. A kikapcsolódás, feltöltődés, pihenés nélküli élet gyakran szív-érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, krónikus alvászavar, gyomorfekély kialakulásához vezet. vegye komolyan a problémát.

Az Ön mindennapjait közepes stressz jellemzi, melyet mindenképpen érdemes csökkenteni, a későbbi egészségi kockázatok megelőzésének érdekében. Fontos az alvás mennyiséget a napi ajánlott 7,5 óra közelében tartani. A rendszeres és aktív mozgás segíti a feltöltődést. Számtalan apró változtatásra van szüksége ahhoz, hogy ezt a folyamatot meg tudja állítani, ehhez támogató családtagra, esetleg szakemberre van szükség.

Az Ön mindennapi élettét alacsony stressz faktor, vagy feltöltődésben gazdag, pihentető, energetizáló életmód jellemzi. Gratulálunk, jó úton jár! Az egészséges táplálkozás, aktív mozgás, megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés hozzájárul a boldog, kiegyensúlyozott mindennapokhoz. és hogy az életedben tartós egyensúlyt tudjon kialakítani. Nézze végig azokat a szempontokat, amelyekre 1 vagy 2 pontot adott és igyekezzen olyan döntéseket hozni, amelyekkel sikerül változtatni rajtuk. Ha szükségét érzed, akkor konzultáljon szakemberekkel, hogy segíteni tudjanak abban, mit kell tenni a hosszabb távon is fenntartható harmónia kialakításához.